Üyelik Ücretsizdir. Üye Olana Katalog ve Tester Ürün Hediye

Farmasiye yeni Ücretsiz üye olmak için  yada üyeliniz askıdaysa ücretsiz aktifleştirmek için sponsor kodu yazmanız gerekmektedir.

TR-0496755  kodu ile üyelik yapabilir yada üyeliği aktifleştirebilirsiniz. Lütfen sponsor kodunu not ediniz. Formu doldurduğunuzda sponsor kodu isteyecektir.

Sizinle ilgilenecek, sistem bilgisi verecek,  kampanyalardan haberdar edecek, ürün bilgisi danışabileceğiniz, ürün iade yada patlak gelen kolilerde nasıl yol izleyeceğinizi gösterecek, ekip kurmak istediğinizde size her türlü desteği sağlayacak ve istediğinizde  ücretsiz online eğitimlere katılabileceğiniz bir sponsor arıyorsanız tam yerindesiniz.

SPONSOR KODU TR-0496755

 

FARMASİ YENİ ÜYELİK FORMU İÇİN TIKLAYINIZ. (RESMİ ÜYELİK FORMU)

FARMASİ ÜYELİK AKTİFLEŞTİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ. 

 

Whatsapp danışma hattı: 05525023068

FARMASİ SPONSOR KODU NEDİR?

Sponsorun görevi, size sistem, ürün bilgisi aktarmak size yol göstermek ve en önemlisi size destek sağlamasıdır. Bir nevi danışmanlık yapmasıdır. Her Sponsorun sistemde rakamlardan oluşan bir kodu vardır. Buna Sponsor kodu denmektedir. Siz üye olduğunuzda sizin de bir sponsor kodunuz olacaktır.

SPONSOR OLMADAN ÜYE OLABİLİR MİYİM?

Farmasi networkmarketing sistemi ile çalıştığından sponsorunuz olmadan üyelik gerçekleştiremezsiniz. Doldurulan üyelik formlarında sponsor kodu yok ise sistem size sponsor ataması yapacaktır.

Doğru Sponsorunuzun olmasının faydaları , sizi kampanya ve hediyelerden haberdar edecek, ürün iade, patlak koli durumlarında size yol gösterecek, siparişi nasıl nereden gireceğiniz konusunda size yardımcı olacak, Ürün bilgisine ihtiyaç duyduğunuzda ürün bilgisi edineceğiniz, ekip kurmak istediğinizde size gerekli eğitimleri vermesi gibi birçok faydası olacaktır size.

SPONSOR DEĞİŞİKLİĞİ NASIL YAPABİLİRİM?

Farmaside sponsor değişikliği üyeliğiniz askıya alınınca ancak mümkün olmaktadır. Onun dışında aktif üyeyseniz sponsor değişikliği kesinlikle yapılmamaktadır.

FARMASİYE ÜYE OLMAK NE KAZANIDIRIR?  DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

DETAYLI BİLGİ İÇİN FORMU DOLDURUN BİZ SİZE ULAŞALIM

 

    *Adınız Soyadınız

    *İletişime geçileceğiniz numara