Üyelik Ücretsizdir. Üye Olana Katalog ve Tester Ürün Hediye

1. ADIM:İster kendinize indirimli ürün almak isterseniz de satış danışmanı olmak için Farmasi üyesi olabilirsiniz. Bunun için Farmasi üyelik formunu doldurun .Farmasi Üyelik Forumunu doldurduktan sonra alışveriş yapmak için cep telefonunuza  Farmasi Kullanıcı adı ve Şifreniz cep telefonunuza gelecektir.

 

FARMASİ ÜYELİK FORMU

 

    *Adınız Soyadınız

    *İletişime geçileceğiniz numara

    *Bulunduğunuz Şehir

     

    2. ADIM: Sipariş vermek için  www.farmasiint.com a girmemiz gerekmektedir. Açılan sayfada “Girişimci Girişi” bölümüne tıklayın ve üye olunca cep telefonunuza gelen TC ve şifrenizi girdikten sonra girişe basıyoruz. Eğer şifrenizi unuttuysanız aşağıdaki “Şifremi Unuttum” butonuna basıp şifrenizi TC numaranızı yazarak cep telefonunusa SMS ile alabilirsiniz.

     

    3.ADIM: Girişimci girişine tıkladıktan sonra açılan ekranda TC ve şifrenizi girebilirsiniz.
    Bu ekrana aşağıdaki linke direkt  tıklayarakta ulaşabilirsiniz.
    https://www.farmasiint.com/pages/customer/login

    4.ADIM: Sol bölümdeki HIZLI SATIN AL butonuna basınca katalogtan almak istediğiniz ürün kod ve adetlerini yazabileceğiniz  aşağıdaki ekran gelecektir. FARMASİ KATALOĞU nda almak istediğiniz ürünlerin kodlarını  belirledikten sonra, bu kodları ve miktarlarını yazarak ÜRÜNLERİ SEPETE EKLE butonuna tıklıyoruz.

    Bu ekranda ürü kodlarını yazınca yanında ürün isimleri görünecektir. Adet kısmını yukarı-aşağı ok tuşları ile arttırabilir yada azaltabilirsiniz.Buradaki fiyatlar üyelere size ürünün geliş fiyatlarıdır.
    Sepete attığımız ürünler sol tarafta miktarları ve fiyatları ile birlikte görülecektir.Burada göreceğiz fiyatlar size geliş fiyatlarıdır. Katalog fiyatından Dr.Cevdet Tuna ürünleri %40 ,diğer ürünler %30 daha indirimli eklenir. Bir ürünün size geliş fiyatını merak ediyorsanız ve o anda almayacaksanız, ürünün kodunu sepete atıp  fiyatı gördükten sonra sepeti boşaltabilirsiniz.

    Eğer burada başka ürün eklemek istersen yine HIZLI SATIN AL  butonuna tıklayınca çıkan forma kodunu ve adetini yazarak sepete atmalısın,

    5.ADIM:

    Başka ekleyeceğiniz ürün yoksa Solda Resimde görünüen SEPETE GİT butonuna tıklayın
    yada sol üstteki aşağıdaki gibi görünen SEPET resmibe tıklayın.

    6.ADIM: Sepet Git tıklandıktan sonra aşağıdaki ekran gelir. Almak istemediğimiz ürünler varsa yada adetlerini dğeiştirmek istiyorsak adet kısmını azaltıp arttırarak yada almak istemiyorsak  sağdaki çöp kutusuna tıklayarak sepetten çıkartabiliriz.

    Sepete tıkladıktan sonra açılan bölümde ürün kontrolümüzü ve adres bilgimizi ayarladıktan sonra “Devam Et” diyoruz. Eğer yeni üyeyseniz ve ilk siparişinizse bu sepete 39,99 TL’lik hoşgeldiniz paketi eklenecektir. Bu paketi dilerseniz çıkartabilirsiniz. Ama yeni üyelere özellikle tavsiye ediyoruz. Yeni üyelere özel Farmasi Başlangıç Paketini İnceleyiniz.

    7. ADIM: Bu ekranda karşımıza ALIŞVERİŞ MİKTARINIZA göre seçebileceğiniz teşvik hediyeleri,NAR PAKETİ,BEDAVALI ürünler,yüksek indirimli kampanyalı ürünler çıkacaktır. Bazıları otomatik eklenir,bazılarını sizin seçmeniz gerekir.

    Seçimlerinizi yaptıktan sonra Ürünleri Ekle e Devam Et butonuna tıklayın

    8. ADIM: ADRES SEÇME
    Sistemde tanımlı bir adresinizi GEÇERLİ ADRESLERİNİZ den seçebilir Yada YENİ ADRES TANIMLA diyerek istediğiniz adrese  siparişinizi gönderebilirsiniz. YENİ ADRES TANIMLAMA kısmında POSTA KODU alanını mutlaka doldurmanız gerekir. Aksi durumda adres eklenmeyecektir.

    ADRES İSMİNE ADINIZI SOYADINIZI YAZABİLİRSİNİZ.
    Tüm alanları doldurduktan sonra KAYDET BUTONUNA TIKLAYIN ve BU ADRESİ KULLAN KULLAN butonuna tıklayın.

     

    9.ADIM: KARGO SEÇİMİ
    Şu anda sadece Aras Kargo SEÇENEĞİ vardır. 110 TL puan üstü siparişlerde kargo BEDAVA olduğundan siparişimize kargo ücreti eklenmemiştir. Daha az sipariş miktarlarında 9,99 TL kargo ücreti eklenir ve sepetimizde KARGO SIFIRLAMA ürünü olarak görünür. Şirket size kargo parası yerine size HEDİYE kargo sıfırlama ürünü gönderir (Her ay şirketin belirlediği bir üründür)

    10.ADIM: ÖDEME ŞEKİLLERİ ve SİPARİŞİ SONLANDIRMA

     

    1. KREDİ KARTI İLE ÖDEME:Elinizde bulunan herhangi bir kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz. KREDİ KARTI ile ödemeyi seçmenizi tavsiye ediyoruz.

    2. KAPIDA ÖDEME: Kapıda ödeme seçeneğimiz nakit ödemelerdir. Kredi kartınız yoksa bu yöntemi tavsiye ederiz.Kapıda ödemede kredi kartı ile ödeme seçeneğiniz yoktur. Kargo firması kapınıza ürünleri bırakırken sizden faturadaki miktarı tahsil eder.

    3. BANKA HAVALESİ ile ÖDEME: Siparişi hangi hesaba yatıracağınızı bu seçeneği seçtikten sonra görürsünüz. Banka hesabını not edip bu hesaba AD SOYAD, DANIŞMAN KODU ve SİPARİŞ KODUNUZU mutlaka AÇIKLAMA kısmına yazmalısınız.(siparişi verince 3 gün içinde ödemezseniz sipairşiniz onaylanmadan iptal olur) Farmasi peşin çalıştığı için, bankaya gidip siparişinizin tutarını bankaya yatırmadan ve onaylanmadan siparişiniz paketlenmez ve gelmez. GEREKMEDİKÇE BANKA HAVALESİNİ TAVSİYE ETMİYORUZ.

    Standart Sözleşme koşulları yazan yerdeki Alışveriş Sözleşmesini,iptal ve iade şartlarını okudumkabul ediyorum yazısının yanındaki alan işaretleyip SİPARİŞİ ONAYLA butonuna basın. Sipariş verilince bir sipairş numarası çıkacaktır. Verip veremediğinizi aşağıdaki ekrandan kontrol edebilirsiniz.

    Siparişte hata yada eksik olduğunu düşünüyorsanız, siparişi verdikten sonra 1 saat içinde sistemden SOL Menüde SİPARİŞLERİM kısmından İPTAL ET butonuna tıklayarak iptal edebilir ve yeniden girebilirsiniz.

     

    FARMASİ SİPARİŞİNİZİ VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ. 

    FARMASİ ÜYESİ DEĞİL MİSİNİZ? ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ.